LA BOTTE MENU

« Eten bij de charismatische Peppe en sommelier Gaspare Giacomazza, de tweede generatie in huis, is een festijn. In deze populaire zaak hangt altijd een bruisende sfeer. De originele aanpak van authentieke Siciliaanse gerechten is delicieus. Het is vers, genereus en tegelijk fijn. Een eerbetoon aan al het lekkers dat de laars te bieden heeft! »

MENU

« Eten bij de charismatische Peppe en sommelier Gaspare Giacomazza, de tweede generatie in huis, is een festijn. In deze populaire zaak hangt altijd een bruisende sfeer. De originele aanpak van authentieke Siciliaanse gerechten is delicieus. Het is vers, genereus en tegelijk fijn. Een eerbetoon aan al het lekkers dat de laars te bieden heeft! »

 

Krokante calamari

Gepaneerd in griesmeel van Altamura

Caramelle pasta

Gevuld met kalfswang boschampignons & zomertruffel

Tiramisu van sinaasappel & sorbet van pistache van Bronté

€35,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen

 

Burrata Pugliese 

tomaat | basilicum | balsamico uit Modena IPG 

Cavatelli Norma Giallo 

gele Datterino tomaat | aubergine | ricotta salata 

Plin Gambero Rosso

rode gambal courgette! pistache uit Bronte

Bistecca di Scottona ‘De Laet Van Haver’

21 dagen gerijpt I mostarda di cremona | caponata Siciliana

Trio van sorbet

sinaas | aardbei | perzik 

of 

Selectie Italiaanse kazen

artisanale confituur I huisgemaakt brood I variatie noten 
 
€85,50 
met aangepaste wijnen – €115
 

Op dit moment werken we aan onze nieuwe kaart. 

RESERVEER NU UW TAFEL ONLINE