LA BOTTE MENU
MENU
Tagliolino
vongole / gremolata nduja / Imperial Heritage Caviar by Peppe Giacomazza
Bistecca Bresciana Bavetta
caponata / artisjok / dragon
La Pesca dì Bivona alla Raffaelo
€44,50
Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare
€62,50
* enkel tijdens de lunch op weekdagen
Seppia Alla Beccafico / Inktvis
Tavola amandelen / mollica / zwarte inkt / salmoriglio / origano siculiana
Agnolotto / gevulde kussentjes van pasta
kalfs braciole / pomodori confit / aubergine / ricotta salata
Risotto n’erano Style / rode poon
courgettenbloem / Sicilianse rosé pompelmoes / bottarga
Oosterschelde kreefT / astice blù
witte asperges / rosa uit mezzago / Bagheria mango / scarpetta kreeftenschaar / burrata
Predessert
Sgroppino Prosciutto melone
la sicilia rossa fragole & fragoline
cassibile aardbeien / witte bosaardbeitjes Ribera / witte chocolade / pistaccio Raffadale
€105,00
Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare
€149,50
Battuta dì Fassone BIASIN / handgesneden Fassone runds uit Bra
broccoletti romani / kappers bladeren / barilotto / amalfi citroenen
Seppia Alla Beccafico / Inktvis
avola amandelen / mollica / zwarte inkt / salmoriglio / origano siculiana
Gambero Rosso / rode Mazara gamba
limited edition Peppe Giacomaza / Paolo Giacalone zwarte look / tuinboenen / erwtjes / cappucino di mandorla & colatura / Heritage Caviar Transmontano
Agnolotto / gevulde kussentjes van pasta
kalfs braciole / pomodori confit / aubergine / ricotta salata
Risotto n’erano Style / rode poonkreeft
courgettenbloem / Sicilianse rosé pompelmoes / bottarga
Spaghetto feudo mondello / ricci di mare misti
drie soorten zee-egel / peperone crusco / geitenmelk Puglia Sicilia Sardegna
Corvina veneta / ombervis uit Chioggia
rode vruchten montagne d’Ampezzo / anijs / cipolla tropea / zeekraal di lago
Vitello tonnato Surprise
fiori radicchio di gorizia / marsala / bottarga dì tonno
Oosterschelde kreefT / astice blù
witte asperges / rosa uit mezzago / Bagheria mango / scarpetta kreeftenschaar / burrata
La Sicilia rossa fragole & fragoline
Cassibile aardbeien / witte bosaardbeitjes Ribera / witte chocolade / pistaccio Raffadale
Affogato
pasta frolla millefeuille / droge vijgen Morettina / caffe caramelizzato / gelato del Bar / limone Amalfi
C A R R E L L O F O R M A G G I
selectie kazen van Gaspare & Fré Van Tricht Uitzonderlijke kazen onder een stulp – selectie aan uw tafel