Cucinare è un’ arte.
Cucinare con il cuore
è la più grande arte.

La Botte / Menu

Niet zomaar een Vitello Tonnato
Kalfsfilet/ Akami-tonijn/ Kappersbladeren/ Taggiasca olijf

Pasta Tubetto
Wild herfstragù/ Kastanje/ Zwarte seizoens truffel

Tiramisu La Botte
Cacao-sorbet/ Mascarpone/ Savoiardi biscuit

€69,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€94,50

* Lunch menu van donderdag 6 november t.e.m. maandag 17 november. Menu steeds onder voorbehoud. Enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu.

UOVO IN CAMICIA
Gepocheerd ei/ Eekhoorntjesbrood/ Aardappelemulsie/ La Morra-hazelnoot
Il Colombaio di Santa Chiara – Vernaccia di San Gimignano – 100% Vernaccia – Toscane

PASTA STELLA VACCINARA
Ossenstaart ragù/ Italiaanse soffritto/ Zwarte cacao/ Parmigiano
Barbera d’Alba Conca Tre Pile – Conterno Aldo – 100% Barbera – Piemonte

RISOTTO ZUCCA
Pompoen/ Mandarijn/ Zee-egel/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
Fattoria San Lorenzo – Vigna di Gino – 100% Verdicchio – Marche

CERVO
Hertfilet/ Spitskool/ Chanterelle/ Nero d’Avola-druif
Produttori del Barbaresco – Barbaresco – 100% Nebbiolo – Piemonte

BISCUIT SICILIA
Fior di latte-ijs/ Pistache/ Witte chocolade/ Anglaise/ Bronte pistache
Donnafugata – Ben Ryé – 100% Zibibbo – Pantelleria – Sicilië

 
 
Degustatie – 134,50
Met aangepaste wijnen – 194,50
Kaas in plaats van dessert – 12,50
Supplement kaas – 19,50Supplement kaas inclusief calice Marsala – 34,50
Supplement verandering dessert – 9,50
Supplement verandering gerecht – afhankelijk van verandering
 

UOVO IN CAMICIA
Gepocheerd ei/ Eekhoorntjesbrood/ Aardappelemulsie/ La Morra-hazelnoot

PANCIA DI MAIALE
Buikspek/ Chioggia-wortel/ Fonduta Parmigiano Vacca Rossa/ Zwarte herfsttruffel

CARPACCIO GAMBERO ROSSO SELEZIONE N°1
Siciliaanse rode gamba selectie N°1 Mazara/ Amalfi-citrus/ Burrata/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar

PASTA STELLA VACCINARA
Ossenstaart ragù/ Italiaanse soffritto/ Zwarte cacao/ Parmigiano

RISOTTO ZUCCA
Pompoen/ Mandarijn/ Zee-egel/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar

FUSILLONE ALLA PASTICCERA SALATA
Siciliaanse rode gamba selectie N°1 Mazara/ Aardappel Crème/ Siciliaanse sinaas/ Val di Noto-amandel

 

WAAR EENVOUD RIJKDOM IS 

LINGUINE D’AUTUNNO ALBA
Gerookte boter/ Salie/ Witte truffel/ La Morra-hazelnoot

CERVO
Hertfilet/ Spitskool/ Chanterelle/ Nero d’Avola-druif

PICCIONE
Duif/ Aardpeer/ Eekhoorntjesbrood/ Zwarte herfsttruffel

TRIGLIA
Zeebarbeel/ Cacciucco/ Paprika/ Schaaldieren

 

BISCUIT SICILIA
Fior di latte-ijs/ Pistache/ Witte chocolade/ Anglaise/ Bronte pistache

RICOTTA E PERA
Ricotta-ijs/ Macadamianoot/ Gekarameliseerde peer/ Aceto Balsamico Giusti

 
——–
 
Klassieker 1980
 
 

ZABAGLIONE LA BOTTE
Amandelijs/ Marsala fine florio

DAME BLANCHE
by Dominique Persoone & Peppe Giacomazza
Vanille-ijs/ Criolo chocolade/ Crumble van amandel en chocolade

 
——-

FORMAGGIO SELEZIONE DA NORD A SUD

Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs Van Tricht
Zuurdesem – Confituur van appel, rum en kaneel

Plan uw bezoek

Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

Gesloten:
Dinsdag 28 oktober 2025 t.e.m. woensdag 5 november 2025
Dinsdag 23 december 2025 t.e.m. woensdag 7 januari 2026
Dinsdag 7 april 2026 t.e.m. woensdag 15 april 2026

Reserveren:
Reserveer online en maak al uw praktische wensen meteen via deze weg kenbaar, zodat de keuken met uw specifieke verwachtingen rekening kan houden houden.

Gelieve tijdig specifieke dieetwensen of allergieën te melden. Bij laattijdige of onvolledige communicatie kan het keukenteam niet garanderen dat amuses, gerechten of menu’s aangepast kunnen worden.

Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu of het lunchmenu (op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag) aan. 

Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.

We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.