Cucinare è un’ arte.
Cucinare con il cuore
è la più grande arte.
La Botte / Menu
Tubettino kreeft
Zure room/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar/ Zwarte Amalfi citroen
Sogliola
Zeetong/ Artisjok caponata/ Beurre blanc franciacorta
Yoghurt
Gelato/ Kiwi/ Witte chocolate
€57,50
Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare
€82,50
* Lunch menu van donderdag 6 maart t.e.m. maandag 17 maart. Enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu.
WAAR EENVOUD RIJKDOM IS
TUBETTINO MANCINI VODKA
Vodkasaus/ Sjalot
Kalfswang/ Morieljes/ Snijbiet/ Jus van rode wijn
Aardappelemulsie & macadamianoten
Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs Van Tricht Brioche Feuilletine – Confituur van ajuin
Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.
Gesloten:
Dinsdag 8 april t.e.m. woensdag 16 april 2025
Dinsdag 15 juli t.e.m. vrijdag 1 augustus 2025
Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu aan of het degustatie- of lunchmenu op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Deze menu’s kan u terugvinden op onze website.
Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.
We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.
RESTAURANT LA BOTTE
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Lunch open 12u00 – 13u30.
Diner open 18u30 – 20u30 / Gesloten 00u00.
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch) en zondagavond.
Gesloten:
Dinsdag 8 april t.e.m. woensdag 16 april
Dinsdag 15 juli t.e.m. vrijdag 1 augustus 2025