Cucinare è un’ arte.
Cucinare con il cuore
è la più grande arte.

La Botte / Menu

Pasta Cappelletti
Makreel/ Pistache/ Selder/ Taggiasca Olijf

Branzino
Wilde zeebaars/ Siciliaanse caponata/ Agrodolce/ Beurre blanc/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar

Fragole
Aardbei-sorbet/ Gekarameliseerde witte chocolade / Vervaine

€57,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€82,50

* Lunch menu van donerdag 26 juni t.e.m. maandag 7 juli. Menu steeds onder voorbehoud. Enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu.

NIET ZOMAAR EEN VITELLO TONNATO
Kalfsfilet/ Akami-tonijn/ Kappersbladeren/ Taggiasca olijf

RAVIOLO ALLA NERANO
Guanciale/ Courgettecrème/ Parmigiano Reggiano 36 maanden/ Basilicum/ Zwarte vulkanische citroen

RISOTTO AI 5 POMODORI SAN MARZANO
Vijf creaties van San Marzano-tomaten

FILETTO BERUGI
Rundsfilet/ Romeinse artisjok/ Jus

CILIEGIA
Kersensorbet/ Ricotta/ Anijs

 
 
Degustatie – 129,50
Met aangepaste wijnen – 179,50
Kaas in plaats van dessert – 12,50
Supplement kaas – 19,50
Supplement verandering dessert – 9,50
Supplement verandering gerecht – afhankelijk van verandering
 

CAPRESE 2.0
Coeur de boeuf-tomaat/ Fior di bufala-mozzarella/ Basilicum/ Siciliaanse wilde oregano

NIET ZOMAAR EEN VITELLO TONNATO
Kalfsfilet/ Akami-tonijn/ Kappersbladeren/ Taggiasca olijf

GAMBERO ROSSO SELEZIONE N°1
Siciliaanse rode gamba selectie N°1 Mazara/ Infuus van tomaten/ Tabouleh/ Citrus

RISOTTO AI 5 POMODORI SAN MARZANO
Vijf creaties van San Marzano-tomaten

RAVIOLO ALLA NERANO
Guanciale/ Courgettecrème/ Parmigiano Reggiano 36 maanden/ Basilicum/ Zwarte vulkanische citroen

PACCHERO ALL’ARAGOSTA
Middellandse Zeekreeft/ Bisque/ Amalfi-citrus/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar

 

WAAR EENVOUD RIJKDOM IS 

SPAGHETTINO
Boter/ Bottarga/ Pesto van kruiden

TRIGLIA SOLARE
Zeebarbeel/ Gerookte Provola/ Caponata van aubergine/ Tomatenchips Pappa al pomodoro

SAN PIETRO
Zonnevis/ Pesto van boontjes/ Peultjes/ Zee-egel/ Siciliaanse geroosterde amandelcrème

FILETTO BERUGI
Rundsfilet/ Romeinse artisjok/ Jus Zuurdesem brioche van Petra-bloem & steak tartaar

 

CILIEGIA
Kersensorbet/ Ricotta parfait/ Anijs

TIRAMISU
Cacao-sorbet/ Mascarpone/ Savoiardi

 
——–
 
Klassieker 1980
 
 

ZABAGLIONE LA BOTTE
Amandelijs/ Marsala fine florio

DAME BLANCHE
by Dominique Persoone & Peppe Giacomazza
Vanille-ijs/ Criolo chocolade/ Crumble van amandel en chocolade

 
——-

FORMAGGIO SELEZIONE DA NORD A SUD

Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs Van Tricht
Huisgemaakte focaccia – Mostarda

Plan uw bezoek

Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

Gesloten:
Dinsdag 15 juli t.e.m. vrijdag 1 augustus 2025
Dinsdag 28 oktober t.e.m. woensdag 5 november 2025

Reserveren:
Reserveer online en maak al uw praktische wensen meteen via deze weg kenbaar, zodat de keuken met uw specifieke verwachtingen rekening kan houden houden.

Gelieve tijdig specifieke dieetwensen of allergieën te melden. Bij laattijdige of onvolledige communicatie kan het keukenteam niet garanderen dat amuses, gerechten of menu’s aangepast kunnen worden.

Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu of het lunchmenu (op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag) aan. 

Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.

We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.