La Botte / Menu
Capesante Raffadali
Coquille/ Appel/ raffadali Pistache/ Vermouth
Langhe Nascetta – Casa E. di Mirafiore – Piemonte 100% nascetta
Risotto Amatrice Ricciola
Krokante varkenswang/ amberjack vis Predappio
Sangiovese – Chiara condello – Emilia Romagna 100% sangiovese
Italiaanse zoete tradities
Zabaglione emulsie/ Gelato Caffè ristretto
€49,50
Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare
€62,50
* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu en/of à la carte. Bedankt voor uw begrip.
Scampo
Langoustine/ Beluga Linzen/ Sucrine/
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
Agnolotti by Pastology Bruna & Emanuele
Ragù Napoletano/ Provola/ Gremolata
Risotto ‘Vitello Tonnato’
Tonijn/ kappers/ Kalfsjus
Porcellino Toscano
Cinta Senese varkentje/ Palmkool/ knolselder/ Mostarda/ Zwarte winter truffel
Predessert
Carbonara sorpresa
Cocco Mandorlato
Cremeux kokos/ Amandel-ijs/ Salsa granaatappel & anijs
€115,00
Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare
€164,50
Risotto ‘Vitello Tonnato’
Tonijn/ kappers/ Kalfsjus
Agnolotti by Pastology Bruna & Emanuele Ragù
Napoletano/ Provola/ Gremolata
Maccheroncino
Rode San Marzano/ Zeeduivel/ Zure room/ Gebrande zwarte olijven
Spaghettino Mazara del Vallo
Spaghettino/ Rode gamba del Vallo Bagna/ Cauda Venkel/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
——–
Waar eenvoudigheid rijkdom is
Spaghetto ai tre pomodori
Rode San Marzano Gele Datterini Groene Siciliaanse Tondo
Porcellino Toscano
Cinta Senese varkentje/ Palmkool/ knolselder/ Mostarda/ Zwarte winter truffel
Treviso
Kalfswang / Risotto Radicchio/ Gremolata
Rombo Chiodato
Tarbot/ Artisjok Caponata/ Franciacorta/ Pomme stijl Moscovite/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
——–
Klassiek, maar zo lekker!
Rossini
Selezione runds Monarti Ganzenlever/ Rode wijn/ Zwarte winter truffel
Lunch open 12u00 – 13u30
Diner open 18u30 – 20u00 / Gesloten 00u00.
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch) en zondagavond.
Eindejaarsverlof: Gesloten vanaf zaterdag 31 december tot en met vrijdag 6 januari
RESTAURANT LA BOTTE
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Lunch open 12u00 – 13u30.
Diner open 18u30 – 20u30 / Gesloten 00u00.
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch) en zondagavond.
Eindejaarsverlof: Gesloten vanaf zaterdag 31 december tot en met vrijdag 6 januari