Cucinare è un’ arte.
Cucinare con il cuore
è la più grande arte.

La Botte / Menu

Tubettino kreeft
 Zure room/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar/ Zwarte Amalfi citroen

Sogliola 
Zeetong/ Artisjok caponata/ Beurre blanc franciacorta

Yoghurt 
Gelato/ Kiwi/ Witte chocolate

 

€57,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€82,50

* Lunch menu van donderdag 6 maart t.e.m. maandag 17 maart. Enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu.

GAMBERO ROSSO SELEZIONE N°1
Siciliaanse rode gamba selectie N°1/ Venkel/ Bloemkool/ Pompelmoes/ Ansjovis beurre blanc
Frizzante rosato Ancestrale – Sebastian Van de Sype – Emilia Romagna
 
 
PASTA CRESTE DI GALLO CACIO E PEPE 
Gevulde pasta/ Rundstartaar/ Pecorino Romano/ Jus van rund/ Avola-amandel
Vino rosso dolcetto d’Alba – Bruno Giacosa – Piemonte
 
 
RISOTTO RICOTTA DI PECORA E BOTTARGA DI TONNO
Schapenricotta/ Tonijn Bottarga/ Krokant Siciliaans paneermeel
Vino bianco pinot grigio – Kurtatsch – Alto Adige
 
 
RICCIOLA ALLA PUTTANESCA
Amberjack/ Italiaanse andijvie/ Zoete kappers uit Pantelleria/ Taggiasche olijf/ Salsa alla puttanesca
Vino rosso di Valtellina nebbiolo – Arpepe – Piemonte
 
 
AFFOGATO ALL’ESPRESSO
Vanille-ijs/ Espresso/ Peppe’s Amaretto/ Chocolate
Vino dolce Torcolato – Maculan – Veneto
 
 
 
Degustatie – 129,50
Met aangepaste wijnen – 179,50
Kaas in plaats van dessert – 12,50
Supplement kaas – 19,50
Supplement verandering dessert – 9,50
Supplement verandering gerecht – afhankelijk van verandering
 
SEPPIA AGLIO E OLIO
Inktvis/ Crème van zwarte look/ Amalfi citroen/ Bronzen venkel/ Molica con profumi di Sicilia
 
 
CARPACCIO CARNE SALATA
Chianina-runds/ Parmigiano Reggiano 48 maanden/ Bianchetto truffel/ Eigeelcrème
 
 
GAMBERO ROSSO SELEZIONE N°1
Siciliaanse rode gamba selectie N°1/ Venkel/ Bloemkool/ Pompelmoes/ Ansjovis beurre blanc
 
PASTA ZITI
Genovese-ragù/ Emulsie van Parmigiano en citroen/ Espresso
 
 
RISOTTO RICOTTA DI PECORA E BOTTARGA DI TONNO 
Schapenricotta/ Tonijn Bottarga/ Krokant Siciliaans paneermeel
 
 
PASTA CRESTE DI GALLO CACIO E PEPE 
Gevulde pasta/ Rundstartaar/ Pecorino Romano/ Jus van rund/ Avola-amandel
 
 
SPAGHETTINO ALLE VONGOLE E CAVIALE
Vongole/ Amalfi-citrus/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
 
 

WAAR EENVOUD RIJKDOM IS 

TUBETTINO MANCINI VODKA
Vodkasaus/ Sjalot

TRIGLIA
Zeebarbeel/ Monniksbaard/ Gebrande paprika/ Gerookte Provola
 
 
RICCIOLA ALLA PUTTANESCA
Amberjack/ Italiaanse andijvie/ Zoete kappers uit Pantelleria/ Taggiasche olijf/ Salsa alla puttanesca
 
 
FILETTO DI VITELLO
Kalfsfilet/ Wortel/ Prei/ Kalfjus
Panino – Carpaccio di Vitello “Fate l’amore, non fate la dieta”
 
 
KLASSIEK, MAAR ZO LEKKER!
 
GUANCIA

Kalfswang/ Morieljes/ Snijbiet/ Jus van rode wijn

Aardappelemulsie & macadamianoten

 
AFFOGATO ALL’ESPRESSO
Vanille-ijs/ Espresso/ Peppe’s Amaretto/ Chocolate
 
 
RAFFAELLO
Kokos/ Witte chocolade/ Saffraan/ Mandarijn
 
——–
 
Klassieker 1980
 
 
ZABAGLIONE LA BOTTE
Amandelijs/ Marsala fine florio
 
 
DAME BLANCHE 
by Dominique Persoone & Peppe Giacomazza
Vanille-ijs/ Criolo chocolade/ Crumble van amandel en chocolade
 
——-
 
F O R M A G G I O
 
SELEZIONE DA NORD A SUD

Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs Van Tricht Brioche Feuilletine – Confituur van ajuin

Plan uw bezoek

Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

Gesloten:
Dinsdag 8 april t.e.m. woensdag 16 april 2025
Dinsdag 15 juli t.e.m. vrijdag 1 augustus 2025

Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu aan of het degustatie- of lunchmenu op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Deze menu’s kan u terugvinden op onze website.

Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.

We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.