Reserveer uw tafel

   Cucinare è un’ arte.    
       Cucinare con il cuore
è la più grande arte.      

La Botte / Menu

Tubetti pasta

Rundstartaar/ Erwtjes/ Aubergine

 

Baby Tarbot

Ribollita Cavolo Nero/ Acqua pazza

 

Mango di Bagheria

Cremeux/ Cocos ijs/ Meringue/ Munt

 

€52,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€68,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu en/of à la carte. Bedankt voor uw begrip.

Capasanta
Coquille / Ganzenlever/ Gekarameliseerde Granny Smith appel/ La Morra Goretta Hazelnoot/ Beurre blanc
 
 
Tortellini by Pastology Bruna & Emanuele
Gevuld met kalfsmerg & emulsie van aardappelen/ Saffraan/ Kalfsjus Risotto
 
 
‘pizza Napoli’
San Marzano tomaat/ Buffelmozzarella/ Basilicum
 
 
Monarti Filetto
Rundsfilet/ Knolselder/ Eekhoorntjesbrood/ Zwarte herfsttruffel
 
 
Predessert
Venkel/ Steranijs/ Granny Smith appel
 
 
Nocciola
Piemonte Hazelnoot Bavarois/ Cedercitroen/ Espresso
 

€115,00

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€164,50

supplement kaas: / 12,50
Supplement verandering dessert / 9,50
Capasanta
Coquille / Ganzenlever/ Gekarameliseerde Granny Smith appel/ La Morra Goretta Hazelnoot/ Beurre blanc
 
 
Animelle
Hartzwezerik/ Pompoen/ Girolles / Zwarte herfsttruffel/ Mirto / Spelt Colli Senesi
 
 
Granchio Reale
Koningskrab/ Seppia/ Gambero Rosso Mazara/ Panna cotta artisjok/ Etna saffraan
 
 
Risotto ‘pizza Napoli’
San Marzano tomaat/ Buffelmozzarella/ Basilicum
 
 
Tortellini by Pastology Bruna & Emanuele
Gevuld met kalfsmerg & emulsie van aardappelen/ Saffraan/ Kalfsjus
 
 
Tagliatella integrale
Volkoren & kastanje tagliatella/ Ganzenlever/ La Morra Goretta Hazelnoot/ Zwarte herfsttruffel
 
 
Spaghettone Astice
Blauwe kreeft/ Aardpeer/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
 
 
Waar eenvoudigheid rijkdom is
 
 
Agnolotti veggie
Pompoen/ Eekhoorntjesbrood/ Zwarte herfsttruffel
Piccione by Jos Lieben
Anjou duif/ Girolles/ Amarenakers/ Cevennes ui Agnolotti in brodo – boutjes
 
 
Monarti Filetto
Rundsfilet/ Knolselder/ Eekhoorntjesbrood/ Zwarte herfsttruffel Toscaanse Stoofpotje della nonna
 
 
Rombo
Griet/ Romanesco/ Zee-egel Tartaar van Grietstaart & Couscous van bloemkool
 
 
Klassiek, maar zo lekker!
 
Ossobuco
Risotto/ Paarse wortel/ Gremolata Gevulde mergpijp alla milanese
Nocciola
Piemonte Hazelnoot Bavarois/ Cedercitroen/ Espresso
 
 
Tartufo & Tartufo
Affogato/ Grappa Berta Elisi/ Zwarte herfsttruffel
 
——–
 
Klassieker 1980
 
 
Zabaglione La Botte
Vanille ijs/ Marsala fine florio/ Modica chocolade
 
 
Dame Blanche
by Dominique Persoone & Peppe Giacomazza
Vanille ijs/ Criolo chocolade/ amandelschotsen/ Olio oliva
 
——-
 
Formaggio carello
 
Selezione Da Nord a Sud
 

Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs van Tricht

– Ragusani –

– Stracchino all’antica delle valli –

– Parmigiano Reggiano anno 2005 –

– Basajo –

Brioche van passito & rozijnen – Confituur van kweepeer

Plan uw bezoek

Lunch open 12u00 – 13u30
Diner open 18u30 – 20u00 / Gesloten 00u00.

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch) en zondagavond.

Zomerverlof: dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 4 augustus.