Reserveer uw tafel

   Cucinare è un’ arte.    
       Cucinare con il cuore
è la più grande arte.      

La Botte / Menu

Agnolotti

Buiktonijn/ Puttanesca/ Olive taggiasche/ Pantelleria

Lotte

Artisjokken op Siciliaanse wijze

Bacio Amarena

Witte chocolade/ salt vanille ijs/ pistache olie

€52,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€68,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu en/of à la carte. Bedankt voor uw begrip.

Battuta di Fassona
Rundstartaar Piemontese/ Eekhoorntjesbrood/ Fonduta Parmigiano Ferrari 36 mesi
 
Vino bianco Viberti “Derthona” – Piemonte 
100% timorasso
 
 
Chicche di Gnocchi
Knolselder/ La Morra Goretta hazelnoot/ Zwarte wintertruffel
 
Vino rosso Podere il Carnasciale “Ottantadue” – Toscane 
100% sangiovese 
 
 
Risotto Gambero Rosso 
Rode gamba/ Rode biet/ Framboos/ Limoen
 
Franciacorta Le Marchesine “Rosé Millesimato” – Lombardije 
50% chardonnay, 50% pinot nero  
 
 
 
Monarti Filetto
Rundsfilet – Holstein ossenhaas/ Pastinaak/ Jus van gekarameliseerde Certaldo ui
 
Vino rosso Brovia “Sori del Drago” – Piemonte 
100% barbera 
 
 
 
Mandarino 
Siciliaanse “Di Stefano” pistache parfait/ Citrus ijs/ 
Mandarijn cremeux / Witte chocolade
 
Vino dolce Donnafugata “Kabir” – Sicilië 
100% zibibbo (Moscato di Alessandria)

€119,00

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€169,00

supplement kaas: / 12,50
Supplement verandering dessert / 9,50
Battuta di Fassona 
Rundstartaar Piemontese/ Eekhoorntjesbrood/ 
Fonduta Parmigiano Ferrari 36 mesi
 
 
Animelle 
Kalfswezerik/ Schorseneren/ Prei/ Raffadali pistache/ 
Zwarte wintertruffel
 
 
Gambero Rosso Mazzara
Rode gamba /Bloemkool/ Aardappel emulsie/ Saffraan/ 
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
 
 
 
Tagliatelle Integrale
Volkoren & kastanje tagliatelle/ Everzwijnragout/ Linzen
 
 
Fusillone
Handgesneden kalfstartaar/ Raapstelen/ Gerookte Provola
 
 
Risotto Gambero Rosso 
Rode gamba/ Rode biet/ Framboos/ Limoen
 
 
Chicche di gnocchi 
Knolselder/ La Morra Goretta hazelnoot/ Zwarte wintertruffel
 
 
Waar eenvoudigheid rijkdom is
 
 
Risotto ‘pizza Napoli’
San Marzano tomaat/ Buffelmozzarella/ Basilicum

Halibut

Heilbot/ Zeeëgel/ Zoetzuur Puntarelle cichorei/ Amandelcrème/ ‘Nduja

 

Monarti Filetto

Rundsfilet – Holstein ossenhaas/ Pastinaak/ Jus van gekarameliseerde Certaldo ui

 
 
Klassiek, maar zo lekker!
 

Ossobuco Style

Kalfswang & risotto Mantecato/ Aardpeer/ Saffraan/ Zwarte wintertruffel Mergpijp – Midollo

 


Piccione Rossini by Jos Lieben

Anjou duif/ Cardoncello champignon/ Praline van ganzenlever/ Zwarte wintertruffel Agnolotti in brodo – boutjes

Mandarino
Citrus ijs/ Siciliaanse “Di Stefano” pistache parfait/ 
Mandarijn cremeux / Witte chocolade
 
 
Torta al forno – Papà Vincenzo Giacomazza
Bloedsinaasappel ijs/ Ricotta/ Bittere chocolade/ Rum
 
 
——–
 
Klassieker 1980
 
 
Zabaglione La Botte
Vanille ijs/ Marsala fine florio/ Modica chocolade
 
 
Dame Blanche
by Dominique Persoone & Peppe Giacomazza
Vanille ijs/ Criolo chocolade/ amandelschotsen/ Olio oliva
 
——-
 
Formaggio carello
 
Selezione Da Nord a Sud
 

Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs van Tricht

Brioche van passito & rozijnen – Confituur van kweepeer

Plan uw bezoek

Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.
Kerstvakantie: van zondag 24 december t.e.m. vrijdag 5 januari 2024.

Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu aan of het degustatie- of lunchmenu op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Deze menu’s kan u terugvinden op onze website.

Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.

We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.