Reserveer uw tafel

   Cucinare è un’ arte.
Cucinare con il cuore
è la più grande arte.

La Botte / Menu

Lumache Mancini

 Ragu van zeevruchten / mollica “Alla Siciliana”

Piccione Bellini

Duif / variatie van wortel / perzik

Delizia al limone

€52,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€68,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu.

GAMBERO ROSSO
Rode gamba/ Colatura/ Groene snijbiet/ Rabarber
 
 
PASTA BONBONS BERLINGOTS 
by Pastology Bruna & Emanuele
Gevuld met porchetta di Ariccia/ Gegrilde zoete paprika piment/ Pantelleria kappertjesbladeren/ Gerookte provola
 
 
RISOTTO MARGHERITA SBAGLIATA “PEPE IN GRANI”
Pizza consume/ Rode San Marzano tomaat/ Buffelmozzarella/ Basilicum
 
 
VITELLO TONNATO
by Monarti
Kalfsfilet/ Toro van tonijn/ Pesto van gekonfijte tomaten
 
 
CILIEGIA VIGNOLA
Frambozensorbet/ Kersen/ Meringue/ Verbena/ Giusti balsamico
 
 
 
Degustatie    124,00
Met aangepaste wijnen    174,00
Kaas in plaats van dessert     12,50
Supplement kaas     19,50
Supplement verandering dessert     9,50
 
CARPACCIO PIZZAIOLA 
By Monarti
Fassona rund/ Pantelleria kappertjesbladeren/ Buffel Stracciata/ Siciliaanse pomodoro ciliegino
 
 
GAMBERO ROSSO 
Rode gamba/ Colatura/ Groene snijbiet/ Rabarber

 
PESCE SPADA
Zwaardvis/ Watermeloen/ Raffadali pistache
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
RISOTTO MARGHERITA SBAGLIATA “PEPE IN GRANI”
Pizza consume/ Rode San Marzano tomaat/ Buffelmozzarella/ Basilicum
 
 
PASTA BONBONS BERLINGOTS 
by Pastology Bruna & Emanuele
Gevuld met porchetta di Ariccia/ Gegrilde zoete paprika piment/ Pantelleria kappertjesbladeren/ Gerookte provola
 
 
TAGLIOLINO
Zee-egel/ Val di Noto amandelcrème/ Vulkanische citroen
 
 
SPAGHETTI MANCINI
Carpaccio rode gamba/ Citroenboter/
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
 

WAAR EENVOUD RIJKDOM IS 

Spaghettino Tre pomodori

Rode San Marzano/ Gele Datterini/ Groene Siciliaanse Tondo

TRIGLIA ALLA PARMIGIANA
Zeebarbeel/ Auberginechips/ Buffelmozzarella/ Rode Siciliaanse Datterini
Triglia fritta
 
 
VITELLO TONNATO
by Monarti
Kalfsfilet/ Toro van tonijn/ Pesto van gekonfijte tomaten Sashimi bluefin tonno crudo
 
 
SOGLIOLA ALLA MUGNAIA
Zeetong/ Gerookte boter citroentijm/ Venkel/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar Fondant Patate
 
 
KLASSIEK, MAAR ZO LEKKER!
 
BISTECCA VACCA VENETA
by Monarti
Filet & entrecote op been/ Artisjok/ Salsa verde Patate kriel novelle – Parmigiano
 
DELIZIA LIMONE
Amalfi-citroensorbet/ Biscuitgebak/ Mascarpone/ Basilicum/ Amandel
 
 
CILIEGIA VIGNOLA
Frambozensorbet/ Kersen/ Meringue/ Verbena/ Giusti balsamico
 
——–
 
Klassieker 1980
 
 
Zabaglione La Botte
Vanille-ijs/ Marsala fine florio/ Modica chocolade
 
 
Dame Blanche by Dominique Persoone & Peppe Giacomazza
Vanille-ijs/ Criolo chocolade/ Amandelschotsen
 
——-
 
Formaggio carello
 
Selezione Da Nord a Sud

Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs Van Tricht Bladerdeeg feuilletine – Confituur van San Marzano tomaten

Plan uw bezoek

Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

Gesloten:
Dinsdag 16 juli t.e.m. vrijdag 2 augustus 2024
Dinsdag 29 oktober t.e.m. woensdag 6 november 2024
Dinsdag 24 december 2024 t.e.m. donderdag 2 januari 2025

Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu aan of het degustatie- of lunchmenu op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Deze menu’s kan u terugvinden op onze website.

Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.

We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.