Cucinare è un’ arte.
Cucinare con il cuore
è la più grande arte.
La Botte / Menu
Pasta Cappelletti
Makreel/ Pistache/ Selder/ Taggiasca Olijf
Branzino
Wilde zeebaars/ Siciliaanse caponata/ Agrodolce/ Beurre blanc/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
Fragole
Aardbei-sorbet/ Gekarameliseerde witte chocolade / Vervaine
€57,50
Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare
€82,50
* Lunch menu van donerdag 26 juni t.e.m. maandag 7 juli. Menu steeds onder voorbehoud. Enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu.
NIET ZOMAAR EEN VITELLO TONNATO
Kalfsfilet/ Akami-tonijn/ Kappersbladeren/ Taggiasca olijf
RAVIOLO ALLA NERANO
Guanciale/ Courgettecrème/ Parmigiano Reggiano 36 maanden/ Basilicum/ Zwarte vulkanische citroen
RISOTTO AI 5 POMODORI SAN MARZANO
Vijf creaties van San Marzano-tomaten
FILETTO BERUGI
Rundsfilet/ Romeinse artisjok/ Jus
CILIEGIA
Kersensorbet/ Ricotta/ Anijs
CAPRESE 2.0
Coeur de boeuf-tomaat/ Fior di bufala-mozzarella/ Basilicum/ Siciliaanse wilde oregano
NIET ZOMAAR EEN VITELLO TONNATO
Kalfsfilet/ Akami-tonijn/ Kappersbladeren/ Taggiasca olijf
GAMBERO ROSSO SELEZIONE N°1
Siciliaanse rode gamba selectie N°1 Mazara/ Infuus van tomaten/ Tabouleh/ Citrus
RISOTTO AI 5 POMODORI SAN MARZANO
Vijf creaties van San Marzano-tomaten
RAVIOLO ALLA NERANO
Guanciale/ Courgettecrème/ Parmigiano Reggiano 36 maanden/ Basilicum/ Zwarte vulkanische citroen
PACCHERO ALL’ARAGOSTA
Middellandse Zeekreeft/ Bisque/ Amalfi-citrus/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
WAAR EENVOUD RIJKDOM IS
SPAGHETTINO
Boter/ Bottarga/ Pesto van kruiden
TRIGLIA SOLARE
Zeebarbeel/ Gerookte Provola/ Caponata van aubergine/ Tomatenchips Pappa al pomodoro
SAN PIETRO
Zonnevis/ Pesto van boontjes/ Peultjes/ Zee-egel/ Siciliaanse geroosterde amandelcrème
FILETTO BERUGI
Rundsfilet/ Romeinse artisjok/ Jus Zuurdesem brioche van Petra-bloem & steak tartaar
CILIEGIA
Kersensorbet/ Ricotta parfait/ Anijs
TIRAMISU
Cacao-sorbet/ Mascarpone/ Savoiardi
ZABAGLIONE LA BOTTE
Amandelijs/ Marsala fine florio
DAME BLANCHE
by Dominique Persoone & Peppe Giacomazza
Vanille-ijs/ Criolo chocolade/ Crumble van amandel en chocolade
FORMAGGIO SELEZIONE DA NORD A SUD
Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs Van Tricht
Huisgemaakte focaccia – Mostarda
Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.
Gesloten:
Dinsdag 15 juli t.e.m. vrijdag 1 augustus 2025
Dinsdag 28 oktober t.e.m. woensdag 5 november 2025
Reserveren:
Reserveer online en maak al uw praktische wensen meteen via deze weg kenbaar, zodat de keuken met uw specifieke verwachtingen rekening kan houden houden.
Gelieve tijdig specifieke dieetwensen of allergieën te melden. Bij laattijdige of onvolledige communicatie kan het keukenteam niet garanderen dat amuses, gerechten of menu’s aangepast kunnen worden.
Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu of het lunchmenu (op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag) aan.
Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.
We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.
RESTAURANT LA BOTTE
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Lunch open 12u00 – 13u30.
Diner open 18u30 – 20u30 / Gesloten 00u00.
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch) en zondagavond.
Gesloten:
Dinsdag 15 juli t.e.m. vrijdag 1 augustus 2025
Dinsdag 28 oktober t.e.m. woensdag 5 november 2025