Reserveer uw tafel

   Cucinare è un’ arte.    
       Cucinare con il cuore
è la più grande arte.      

La Botte / Menu

Agnolotti

Ricotta Salata/ Monniksbaard/ Bottarga Pinna Gialla

Guerrieri, Guerriero Del Mare IGT 2020 100% Bianchello

 

Signature Dish 1980

Filetto La Botte

Nero du munti corinto nero 2020 IGP caravaglio 100% Corinto Nero

 

The First Maletto

Aardbeien/ Meringue/ Fior Di Latte/ Basilicum

 

€52,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€68,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu en/of à la carte. Bedankt voor uw begrip.

Pancetta

Buikspek/ Raapstelen/ Mostarda di cremona/ Zwarte winter truffel

Chiara Condello – Emilia Romagna 100% chardonnay

 

Ravioli Bottoni by Pastology Bruna & Emanuele

Baccalà stokvis/ Monniksbaard/ Tuono amandel/ Lime

Tenuta Tascante “Buonora” – Sicilië, Etna 100% carricante

 

Risotto ‘Amatriciana’

Hamachi/ Pomodoro piennolo/ Krokante guanciale

Podere Le Boncie “Le Trame” – Toscana 80% sangiovese, 10% colorino, 10% foglia tonda

 

Triglia

Middellandse rode Mul/ Etna saffraan/ Venkel/ pijnboompitten

Manenti & Salvo Foti “Cerasuolo di Vittoria” – Sicilië 60% nero d’avola, 40% frappato

 

predessert “Non si puóivivere senza la melanzana”

Aubergine/ Salt Chocolade Modì/ Cedercitroen

 

Arance sanguinello Tarocco

Siciliaanse Bloedsinaasappel/ Raffadali Pistache/ Fior di latte/ Florio marsala

San Maurizio “Brachetto D’acqui” – Piemonte 100% brachetto

€115,00

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€164,50

supplement kaas: / 12,50
Supplement verandering dessert / 9,50
Pancetta
Buikspek/ Raapstelen/ Mostarda di cremona/ Zwarte winter truffel
 
 
Seppia
Kalfstong/ Monniksbaard/ Salsa verde/ Amalfi citrus
 
 
Scampo
Langoustine/ Schorseneren/ Morieltjes
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar 
Risotto ‘amatriciana’ 
Hamachi/ Pomodoro piennolo/ Krokante guanciale
 
 
Agnolotti by Pastology Bruna & Emanuele
Ragù Napoletano/ Provola /Gremolata 
 
 
Ravioli Bottoni by Pastology Bruna & Emanuele
Baccalà stokvis/ Monniksbaard/ Tuono amandel/ Lime
 

Spaghettino Mazara del Vallo

Spaghetti Mancini “Nonno Mariano”/ Rode gamba Mazara/ Bagna Cauda saffraan/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar

——–

Waar eenvoudigheid rijkdom is

Spaghetto ai tre pomodori

Rode San Marzano

Gele Datterini

Groene Siciliaanse Tondo

Triglia
Middellandse rode Mul/ Etna saffraan/ Venkel/ pijnboompitten
 
Treviso
Kalfswang/ Risotto Radicchio/ Gremolata
 
 
Rombo Chiodato 
Tarbot/ Artisjok Caponata/ Franciacorta/ Pomme stijl Moscovite/ 
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
———

Klassiek, maar zo lekker!

Filetto La Botte 1980

Selezione runds Monarti Groene peper/ Kappersbladen/ Amaretto/ Contorno pantesco

Piemonte
Gianduja Moelleux / Hazelnoot Cascina la Goretta
 
Arance sanguinello Tarocco 
Siciliaanse Bloedsinaasappel/ Raffadali Pistache/ Fior di latte/ Florio marsala
 
 
——–
 
Klassieker 1980
 
 
Zabaglione La Botte
Marsala van amandel/ Modica chocolade/ Amandel-ijs
 
——-
 
Formaggio carello
 
Selezione Da Nord a Sud
 
Selectie Kasen van Gaspare & Kaasaffineurs van Tricht Uitzonderlijke kasen onder een stolp – selectie aan uw tafel

Plan uw bezoek

Lunch open 12u00 – 13u30
Diner open 18u30 – 20u00 / Gesloten 00u00.

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch) en zondagavond.

Paasverlof: dinsdag 11 april tot en met woensdag 19 april