Cucinare è un’ arte.
Cucinare con il cuore
è la più grande arte.
La Botte / Menu
Pasta Cappelletti
Rode biet/ Parmigiano-fonduta/ Pecannoten
Heilbot
Zee-egel / Puntarelle/ Béarnaise
Prugne
Honingijs/ Pruimen/ Siciliaanse pistache
€52,50
Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare
€68,50
* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu.
Op maandag 11 november serveren wij geen lunchmenu.
WAAR EENVOUD RIJKDOM IS
TUBETTINO MANCINI AL POMODORA
Rode San Marzano tomatenwater/ Piennolo-tomaten/ Basilicum
Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs Van Tricht Pan brioche sesam & kaneel – Confituur van mango en kaki
Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.
Gesloten:
Dinsdag 29 oktober t.e.m. woensdag 6 november 2024
Dinsdag 24 december 2024 t.e.m. donderdag 2 januari 2025
Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu aan of het degustatie- of lunchmenu op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Deze menu’s kan u terugvinden op onze website.
Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.
We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.
RESTAURANT LA BOTTE
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Lunch open 12u00 – 13u30.
Diner open 18u30 – 20u30 / Gesloten 00u00.
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch) en zondagavond.
Gesloten:
Dinsdag 29 oktober t.e.m. woensdag 6 november 2024
Dinsdag 24 december 2024 t.e.m. donderdag 2 januari 2025