La Botte / Menu
risotto
pomodoro Tondo / gambero rosso Mazara / limone
la bistecca dì Monarti
insalata Nonna / friet Sicilia
tiramisù
ricotta / pistacchio Raffadali / fior dì caffè
€44,50
Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare
€62,50
* enkel tijdens de lunch op weekdagen
Vitello Negroni
kalfsfilet / stracciatela buratta / Pantelleria fior di capperi dolci / kalfsjus
“Pasta ripiena’’ di Genovese Napoletana
gevulde pasta / tartare di tonno rosso Pinna Gialla / lime / barilotto
Risotto sapore MARE BLU
Middelandse Zee toets / Datterino Giallo Buscemi / colatura / Amalfi citroen
Kalfszwezerik
ricotta / tuinboon / oregano
Predessert
salt pistaccio Raffadali gelato / watermeloen / Marsala chinato
Nocciola tonda monte nebrodi
geroosterde hazelnoot / Visciola kersen / citroenbasilicum
€105,00
Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare
€149,50
Antipasto amici is back / 2 pers
la tavola estiva Italiana dove mangiare insieme porta amore
Crudo branzino pesca a linea
Lijngevangen zeebaars
Siciliaanse carosello komkommer / venkel / vermouth / watermeloen
Peppe‘s special selection of Imperial Heritage Caviar
Vitello Negroni
kalfsfilet / stracciatela buratta / Pantelleria fior di capperi dolci / kalfsjus
langoustine in viaggio per l’italia
courgettebloem / mortarella hazelnoot / verbena / bottarga
——–
PIATTO D’AUTORE ringiovanito – LA BOTTE since 1980
SIGNATURE DISH / hedendaagse toets
Carpaccio Carrara
Romagnola runds selectie di Oli Monarti /
puntarelle di crescione / formaggio Fossa / aceto Joia
Halve Pacchero Monograno
rode Mazara gambero / colatura / sterrenanijs
Peppe‘s special selection of Imperial Heritage Caviar
“Pasta ripiena’’ di Genovese Napoletana
gevulde pasta / tartare di tonno rosso Pinna Gialla / lime / barilotto
Risotto sapore MARE BLU
Middelandse Zee toets / Datterino Giallo Buscemi / colatura / Amalfi citroen
Pasta lunga Matarello
zwaardvis / groene Tondo tomaten / geroosterd broodkruim / aceto Joya
——–
PIATTO D’AUTORE ringiovanito – LA BOTTE since 1980
SIGNATURE DISH / hedendaagse toets
Spaghetto feudo mondello / ricci di mare misti
drie soorten zee-egel (Puglia / Sicilia / Sardegna)
peperone crusco / geitenmelk
Kalfszwezerik
ricotta / tuinboon / oregano
Tarbot
snijbiet / bearnaise zee-egel / pomodoro gambero rosso Mazara revisited
Peppe‘s special selection of Imperial Heritage Caviar
Anjou duif / 2 pers
radicchio / amarena / pistacchio
——–
PIATTO D’AUTORE ringiovaniTO – LA BOTTE since 1980
SIGNATURE DISH / hedendaagse toets
Selezione runds Monarti
pizzaiola Parmigiana glacé
Mandorla Pizzuta
gelato di zagara arancio / croccantino amandel / caffè montato
Nocciola tonda monte nebrodi
geroosterde hazelnoot / Trapani salt caramel / Visciola kersen / citroenbasilicum
Formaggio carello
Selezione Da Nord A sud
selectie kazen van Gaspare & Fré Van Tricht Uitzonderlijke kazen onder een stolp – selectie aan uw tafel
——–
PIATTO D’AUTORE ringiovanito – LA BOTTE since 1980
SIGNATURE DISH / hedendaagse toets
Zabaglione La Botte
Marsala mandorla / cioccolato modica / gelato del bar
Lunch open 12u00 – 13u30
Diner open 18u30 – 20u00 / Gesloten 00u00.
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch).
Jaarlijks verlof van 19 juli t.e.m. 3 augustus
RESTAURANT LA BOTTE
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Lunch open 12u00 – 13u30.
Diner open 18u30 – 20u00 / Gesloten 00u00.
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag.
Jaarlijks verlof van 19 juli t.e.m. 3 augustus