Cucinare è un’ arte.
Cucinare con il cuore
è la più grande arte.

La Botte / Menu

Battuta Fassona Piemonte
Rundstartaar/ Raapstelen/ Zoete aardappel/
Gerookte Provola/ Zwarte seizoentruffel


Spigola
Zeebaars/ Artisjok/ Gerookte boter


Nocciola
La Morra hazelnoot/ Caramel/ Franciacorta/ Bergamot

 

€52,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€68,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu.

CAPASANTA
Sint-Jacob Coquilles/ Rode biet/ Boekweit/ Siciliaanse raffadali-pistache/ Balsamico/ Bloedsinaasappel/ Pompoenpitolie
 
 
AGNOLOTTI BACCALÀ AGLIO OLIO PEPPERONCINO 
by Pastology Bruna & Emanuele
Kabeljauw/ Toscaanse gepocheerde aglione-look/ Chilipepers
 
 
RISOTTO INVERNALE
Aardpeer/ Gezouten hazelnootcrumble/ Zwarte seizoentruffel
 
 
PANCETTA DI MAIALE
Buikspek/ Savooikool/ Aardappel/ Vino cotto/ Mostarda di Cremona
 
 
TIRAMISU TARTALETTE
Koffie-ijs/ Mascarpone/ Chocolade
 
 
 
Degustatie – 124,00
Met aangepaste wijnen “viaggiare in Sicilia” – 174,00
Kaas in plaats van dessert – 12,50
Supplement kaas – 19,50
Supplement verandering dessert – 9,50
Supplement verandering gerecht – afhankelijk van verandering
 
CAPASANTA
Sint-Jacob Coquilles/ Rode biet/ Boekweit/ Siciliaanse raffadali-pistache/ Balsamico/ Bloedsinaasappel/ Pompoenpitolie
 
 
BATTUTA FASSONA PIEMONTE
Rundstartaar/ Raapstelen/ Zoete aardappel/ Gerookte Provola/ Zwarte seizoentruffel
 
 
ASTICE BLU
Kreeft/ Zee-egel/ Knolselder/ Etna-saffraan / Zwarte seizoentruffel
 
AGNOLOTTI BACCALÀ AGLIO OLIO PEPPERONCINO
by Pastology Bruna & Emanuele
Kabeljauw/ Toscaanse gepocheerde aglione-look/ Chilipepers
 
 
TAGLIATELLE CAMPOFILONE AL RAGÙ EMILIANO DI BOLOGNA 
Selectie rundsragù Luc De Laet/ Fonduta Parmigiano Reggiano/ Tijm
 
 
PASTA MISTA
Mosselen/ Linzen/ Zwarte look/ Crème van wilde peterselie
 
 
RISOTTO INVERNALE
Aardpeer/ Gezouten hazelnootcrumble/ Zwarte seizoentruffel
 
 

WAAR EENVOUD RIJKDOM IS 

TUBETTINO MANCINI AL POMODORA
Rode San Marzano infuus van tomaten/ Piennolo-tomaten/ Basilicum

PANCETTA DI MAIALE
Buikspek/ Savooikool/ Aardappel/ Vino cotto/ Mostarda di Cremona Grootmoederwijze stoofpotje
 
 
RISOTTO ALL’ASTICE BLU
Kreeft/ Champagne beurre blanc/ Bisque Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
 
ROMBO CHIODATO
Tarbot/ Zee-egel/ Dragon/ Citroenspuma Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
Geplette aardappel moscovite
 
 
KLASSIEK, MAAR ZO LEKKER!
 
FILETTO ROSSINI
Berugi rundsfilet/ Foie gras/ Zwarte seizoentruffel/ Salsa Rossini style
Panne brioche – Rundstartaar & foie gras
 
TIRAMISU TARTALETTE
Koffie-ijs/ Mascarpone/ Chocolade
 
 
BRIOSCIA SICILIANA
Amarena-ijs/ Pane brioche/ Siciliaanse raffadali-pistache/ Witte chocoladeganache
 
——–
 
Klassieker 1980
 
 
ZABAGLIONE LA BOTTE
Vanille-ijs/ Marsala fine florio
 
 
DAME BLANCHE 
by Dominique Persoone & Peppe Giacomazza
Vanille-ijs/ Criolo chocolade/ Cannolo crumble
 
——-
 
F O R M A G G I O
 
SELEZIONE DA NORD A SUD

Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs Van Tricht Pan brioche sesam & kaneel – Confituur van peer

Plan uw bezoek

Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

Gesloten:
Dinsdag 29 oktober t.e.m. woensdag 6 november 2024
Dinsdag 24 december 2024 t.e.m. donderdag 2 januari 2025

Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu aan of het degustatie- of lunchmenu op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Deze menu’s kan u terugvinden op onze website.

Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.

We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.