Cucinare è un’ arte.
Cucinare con il cuore
è la più grande arte.

La Botte / Menu

Langoustine
Zeetongrollade/ Prei/ Trompet de la mort/
Kappersbladeren/ Mostarda bottega pavesi


Pasta Mancini Lumache
Cacio & peer/ Zwarte seizoentruffel


Frangipane
Fior di latte-ijs/ Vijgen/ Pecannoten

 

€52,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€68,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu.

UOVO IN CAMICIA
Gepocheerd ei/ Chanterelle champignon/ Eekhoorntjesbrood/ Pompoen/ Crumble van herfstnoten
 
 
CAPPELLINI 
by Pastology Bruna & Emanuele
Gevuld met culatello en malga/ Runderjus/ Vijgen/ Parmigiano Reggiano
 
 
RISOTTO ANGUILLA AFFUMICATA
Gerookte paling/ Stracchino/ Vijgenbladeren/ Forelkaviaar
 
 
SOGLIOLA ALLA MUGNAIA
Zeetong/ Beurre noisette citroentijm/ Venkel/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
 
NOCCIOLA PIEMONTE
Cascina Goretta hazelnoot/ Cedercitroen/ Verbena
 
 
 
Degustatie – 124,00
Met aangepaste wijnen “viaggiare in Sicilia” – 174,00
Kaas in plaats van dessert – 12,50
Supplement kaas – 19,50
Supplement verandering dessert – 9,50
Supplement verandering gerecht – afhankelijk van verandering
 
UOVO IN CAMICIA
Gepocheerd ei/ Chanterelle champignon/ Eekhoorntjesbrood/ Pompoen/ Crumble van herfstnoten/ Zwarte seizoentruffel
 
 
VITELLO LA MORRA
Kalfsfilet/ Foie gras/ Gezouten Piemonte hazelnootijs/ Framboos
 
 
CARPACCIO CAPRESE GAMBERO ROSSO
Rode gamba/ Buffelmozzarella/ Rode San Marzano tomaat/ Basilicum/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
CAPPELLINI
by Pastology Bruna & Emanuele
Gevuld met culatello en malga/ Runderjus/ Vijgen/ Parmigiano Reggiano
 
 
PAPPARDELLE CAMPOFILONE 
Kalfsragù alla boscaiola/ Doperwten/ Zwarte seizoentruffel
 
 
SPAGHETTI MANCINI
Rode gamba/ Citroenboter/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviarr
 
 

WAAR EENVOUD RIJKDOM IS 

TUBETTINO MANCINI AL POMODORA
Rode San Marzano tomatenwater/ Piennolo-tomaten/ Basilicum

RISOTTO ALL’ASTICE BLÙ
Kreeft/ Champagne beurre blanc/ Bisque/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
 
VITELLO TONNATO
by Monarti
Kalfsfilet/ Spuma van buiktonijn/ Gekonfijte tomaten/ Kappertjesbladeren / Sashimi bluefin tonno crudo
 
 
SOGLIOLA ALLA MUGNAIA
Zeetong/ Beurre noisette citroentijm/ Venkel Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar Pomme moscovite style
 
 
KLASSIEK, MAAR ZO LEKKER!
 
PICCIONE
Duif/ Kastanjes/ Bloemkool/ Vanille Brioche toast tartufo (2 pers.)
 
NOCCIOLA PIEMONTE
Cascina Goretta hazelnoot/ Cedercitroen/ Verbena
 
 
CANNOLO SICILIANO SCOMPOSTO
Bronte pistache-ijs/ Spuma van ricotta/ Crumble van cannolo
 
——–
 
Klassieker 1980
 
 
ZABAGLIONE LA BOTTE
Chocolade-sorbet/ Marsala fine florio
 
 
DAME BLANCHE 
by Dominique Persoone & Peppe Giacomazza
Vanille-ijs/ Criolo chocolade/ Amandelschotsen
 
——-
 
F O R M A G G I O
 
SELEZIONE DA NORD A SUD

Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs Van Tricht Pan brioche – Confi tuur van vijgen en kaneel

Plan uw bezoek

Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

Gesloten:
Dinsdag 16 juli t.e.m. vrijdag 2 augustus 2024
Dinsdag 29 oktober t.e.m. woensdag 6 november 2024
Dinsdag 24 december 2024 t.e.m. donderdag 2 januari 2025

Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu aan of het degustatie- of lunchmenu op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Deze menu’s kan u terugvinden op onze website.

Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.

We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.