La Botte / Menu
Agnolotti
Ricotta Salata/ Monniksbaard/ Bottarga Pinna Gialla
Guerrieri, Guerriero Del Mare IGT 2020 100% Bianchello
Signature Dish 1980
Filetto La Botte
Nero du munti corinto nero 2020 IGP caravaglio 100% Corinto Nero
The First Maletto
Aardbeien/ Meringue/ Fior Di Latte/ Basilicum
€52,50
Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare
€68,50
* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu en/of à la carte. Bedankt voor uw begrip.
Pancetta
Buikspek/ Raapstelen/ Mostarda di cremona/ Zwarte winter truffel
Chiara Condello – Emilia Romagna 100% chardonnay
Ravioli Bottoni by Pastology Bruna & Emanuele
Baccalà stokvis/ Monniksbaard/ Tuono amandel/ Lime
Tenuta Tascante “Buonora” – Sicilië, Etna 100% carricante
Risotto ‘Amatriciana’
Hamachi/ Pomodoro piennolo/ Krokante guanciale
Podere Le Boncie “Le Trame” – Toscana 80% sangiovese, 10% colorino, 10% foglia tonda
Triglia
Middellandse rode Mul/ Etna saffraan/ Venkel/ pijnboompitten
Manenti & Salvo Foti “Cerasuolo di Vittoria” – Sicilië 60% nero d’avola, 40% frappato
predessert “Non si puóivivere senza la melanzana”
Aubergine/ Salt Chocolade Modì/ Cedercitroen
Arance sanguinello Tarocco
Siciliaanse Bloedsinaasappel/ Raffadali Pistache/ Fior di latte/ Florio marsala
San Maurizio “Brachetto D’acqui” – Piemonte 100% brachetto
€115,00
Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare
€164,50
Spaghettino Mazara del Vallo
Spaghetti Mancini “Nonno Mariano”/ Rode gamba Mazara/ Bagna Cauda saffraan/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
——–
Waar eenvoudigheid rijkdom is
Spaghetto ai tre pomodori
Rode San Marzano
Gele Datterini
Groene Siciliaanse Tondo
Klassiek, maar zo lekker!
Filetto La Botte 1980
Selezione runds Monarti Groene peper/ Kappersbladen/ Amaretto/ Contorno pantesco
Lunch open 12u00 – 13u30
Diner open 18u30 – 20u00 / Gesloten 00u00.
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch) en zondagavond.
Paasverlof: dinsdag 11 april tot en met woensdag 19 april
RESTAURANT LA BOTTE
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Lunch open 12u00 – 13u30.
Diner open 18u30 – 20u30 / Gesloten 00u00.
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch) en zondagavond.
Paasverlof: dinsdag 11 april tot en met woensdag 19 april