Reserveer uw tafel

   Cucinare è un’ arte.    
       Cucinare con il cuore
è la più grande arte.      

La Botte / Menu

gepocheerd ei paolo Parisi

Biasin rundstartaar / kastanje / robiola / snijbiet
zwarte herfsttruffel pregiato

 

risotto

langoustine / rode biet
Peppe‘s special selection of Imperial Heritage Caviar

 

il dolce di luca

meringue / amarena ijs / hazelnoot caramel Cascina la Goretta

 

€49,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€62,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu en/of à la carte. Bedankt voor uw begrip.

Gepocheerd ei paolo Parisi

Biasin rundstartaar / kastanje / robiola / snijbiet zwarte herfsttruffel pregiato

fregola

pompoen / langoustine / roe / rode biet

casoncelli bergamaschi

eekhoorntjesbrood / beurre noisette / hazelnoot / foie gras

herfst passegiata nel bosco

hert / cantharellen / pastinaak / girolles / uva nebbiolo

predessert

Modena

gelato parmigiano reggiano / aceto balsamico 12 anni invecchiato Giuseppe Giusti

mela cotogna

kweepeer / chocolade 70% Dominique Persoone / kaneel / hazelnoot / rum

€105,00

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€149,50

la capesante

sint jacob

morgana appel / aardpeer / vermouth / verbena / molica pistacchio

 

Gepocheerd ei paolo Parisi

tartaar runds Biasin / kastanje / robiola / snijbiet zwarte herfst pregiato truffel

 

herfst parmigiana

pompoen / gorgonzola / walnoten / aubergine criollo chocolate Dominique Persoone

——–

PIATTO D’AUTORE ringiovanito – LA BOTTE since 1980
SIGNATURE DISH / hedendaagse toets

Vitello pantesco | shake it Negroni

kalfsfilet / straciatellakaas / kappersbladeren / shake jus negroni

fregola

pompoen / langoustine / roe / rode biet

casoncelli bergamaschi

porcini eekhoorntjes / beurre noisette / hazelnoot / foie gras tartufo nero pregiato

linguine monograno

king crab / herfst pesto verde / giba saffraan / amandel amare tostate

pappardelle di campofilone

everzwijn ragout / guancia / parmigiano vacca bruna anno 2005

——–

PIATTO D’AUTORE ringiovanito – LA BOTTE since 1980
SIGNATURE DISH / hedendaagse toets

Spaghetto Ai Tre Pomodori

pomodoro rosso Piennolo Vesuvio

datterino giallo Buscemi

tondo verde Siciliano

a milano non c’e’ solo la moda 
 
ossobuco / risotto Milanese / gremolata 
servizio al tavolo 2 personen
 
 
 
herfst passegiata nel bosco
 
hert / cantharellen / pastinaak / girolles / druif
 
 
 
tarbot
 
rode gamba / bloemkool / bearnaise colatura rosso di Mazara
Peppe‘s special selection of Imperial Heritage Caviar
 

——–

PIATTO D’AUTORE ringiovaniTO – LA BOTTE since 1980

SIGNATURE DISH / hedendaagse toets

selezione runds

Monarti ROSSINI

ganzenlever / pancarrè fatto in casa / tartufo nero pregiato

crêpes Sicilia suzette

bloedsinaasappel / carpigiani vaniglia / arancello

mela cotogna

kweepeer / chocolade 70% Dominique Persoone / kaneel / hazelnoot / rum

Formaggio carello

Selezione Da Nord A Sud

selectie kazen van Gaspare & Fré Van Tricht Uitzonderlijke kazen onder een stolp – selectie aan uw tafel

——–

PIATTO D’AUTORE ringiovanito – LA BOTTE since 1980 

SIGNATURE DISH / hedendaagse toets

Zabaglione La Botte

Marsala di mandorla / cioccolato modica / gelato mandorla

Plan uw bezoek

Lunch open 12u00 – 13u30
Diner open 18u30 – 20u00 / Gesloten 00u00.

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch) en zondagavond.

Eindejaarsverlof: Gesloten vanaf zaterdag 31 december tot en met vrijdag 6 januari

Gesloten op zaterdag 24 en zondag 25 december.