Reserveer uw tafel

   Cucinare è un’ arte.    
       Cucinare con il cuore
è la più grande arte.      

La Botte / Menu

Bottoni
gambero rosso/ caviale


Lams
tuinbonen/ aubergine/ asperges/
mostarda cremona


Gelato
 Caramello
amarena/ amandel cubbaia

 

€52,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€68,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu en/of à la carte. Bedankt voor uw begrip.

Gambero Rosso Mazara 
Rode gamba Mazara/ Courgettebloem/ Kapper/ Taggiasca olijf
 
 
Tortellacci alla vaccinara by Pastology Bruna & Emanuele
Ossenstaart/ Runderjus/ Fonduta di Parmigiano
 
 
Risotto mantecato sogliola mugnaia arance tarocche
Zeetong/ Gezouten hazelnoot/ Koffie flower /Siciliaanse sinaasappel
 
 
Agnello
Lams/ Zwarte look/ Amandelen/ Aubergine/ Tuinboon
 
 
Predessert 
Sorbet sgroppino/ Rabarber/ Cuneo kersen
 
 
Fragole
Aardbeien/ Fior di latte/  Basilicum
 

€115,00

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€164,50

supplement kaas: / 12,50
Supplement verandering dessert / 9,50
La nostra parmigiana glacé 
Geglaceerde Aubergine/ Piennolo tomaten
 
 
Asparagi Belgi 
Kalfstartaar/ Witte asperges/ Barilotto/ Morieljes
 
 
Gambero Rosso Mazara 
Rode Siciliaanse Gamba/ Courgettebloem/ Kapper/ Taggiasca olijf 
 
 
Spaghetto del Sud 
Colatura/ Bottarga/ Amalfi citroen
 
 
Risotto mantecato sogliola mugnaia arance tarocche 
Zeetong/ Gezouten hazelnoot/ Koffie flower /Siciliaanse sinaasappel
 
 
Tortellacci alla vaccinara by Pastology Bruna & Emanuele
Ossenstaart/ Runderjus/ Fonduta di Parmigiano
 
 
Rigatoni ricci di mare Ostriche & Mandorla di camporeale pelata
Zee-egel/ Oester emulsie / Gepelde Siciliaanse amandel
 
 
Spaghettino Mancini Mazara del Vallo
Rode gamba Mazara/ Bagna Cauda saffraan/ 
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
 
 
Waar eenvoudigheid rijkdom is
 
 
Agnolotto veggie by Pastology Bruna & Emanuele
Ricotta salata/ Sjalot/ Zomerse humeur van Stefano
 
Triglia
Middelandse rode Mul/ Gerookte Provola/ Pappa al pomodoro
 
 
Tre volte Agnello
Lams/ Zwarte look/ Amandelen/ Aubergine/ tuinboon
 
 
Rombo Chiodato 
Tarbot/ Witte Belgische asperges/ Bearnaise zee-egel/ 
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
 
——–
 
 
Klassiek, maar zo lekker!
 
 
Filetto La Botte 1980 
Selezione runds Monarti 
Groene peper/ Kappersbladen di Pantelleria/ Amaretto
 
 
Fragole
Aardbeien/ Fior di latte / Basilicum
 
 
Zuppa Inglese Meringata Rossa 
Gelato Zuppa Inglese / Meringue / Chocolade criolo/ Frambozen
 
——–
 
Klassieker 1980
 
 
Zabaglione La Botte
Marsala van amandel/ Modica chocolade/ Amandel-ijs
 
——-
 
Formaggio carello
 
Selezione Da Nord a Sud
 
Selectie Kasen van Gaspare & Kaasaffineurs van Tricht Uitzonderlijke kazen onder een stolp – selectie aan uw tafel

Plan uw bezoek

Lunch open 12u00 – 13u30
Diner open 18u30 – 20u00 / Gesloten 00u00.

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch) en zondagavond.

Zomerverlof: dinsdag 18 julil tot en met vrijdag 4 augustus.