Reserveer uw tafel

   Cucinare è un’ arte.    
       Cucinare con il cuore
è la più grande arte.      

La Botte / Menu

Carpaccio Langoustine

rode biet / bisque

 

Pescato del Giorno

salmoriglio / couscous siciliano

 

Pere

moscato / cannella

 

€52,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€68,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu en/of à la carte. Bedankt voor uw begrip.

Totani
Traag gegaarde pijlinktvis/ Siciliaanse caponata/ Cacciucco jus 
 
 
Bottone brasato
by Pastology Bruna & Emanuele
Rundgebraad/ Crumble van Taggiasca olijf/ Parmigiano Ferrari 36 mesi
 
 
Risotto Riccio di mare
Zee-egel/ Bottarga/ Val di Noto amandel/ Limoen
 
 
 
Rana Pescatrice
Zeeduivel/ Morieljes/ Monniksbaard/ Franciacorta jus/ 
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
 
 
Panna cotta  
Bloedsinaasappelijs/ Witte chocolade/ Infusie van citroentijm/ Citrus balsamico
 

€119,00

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€169,00

supplement kaas: / 12,50
Supplement verandering dessert / 9,50
Totani
Traag gegaarde pijlinktvis/ Siciliaanse caponata/ Cacciucco jus
 
 
Carpaccio Monarti 
Fassona rund/ Rode biet/ Parmigiano Ferrari 36 mesi/ 
Gerookte Joya azijn
 
 
Gambero Rosso
Rode gamba/ Puntarelle cichorei/ Val di Noto amandel/
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
 
 
Tagliatelle Massi
Ragù/ Fonduta buffelmelk/ Crumble van venkelzaad
 
 
Bottone brasato
by Pastology Bruna & Emanuele
Rundgebraad/ Crumble van Taggiasca olijf/ Parmigiano Ferrari 36 mesi
 
 
Risotto Riccio di mare
Zee-egel/ Bottarga/ Val di Noto amandel/ Limoen
 

WAAR EENVOUD RIJKDOM IS 

 

Risotto Pizza Margherita

San Marzano tomaat/ Buffelmozzarella/ Basilicum

Rana Pescatrice 
Zeeduivel/ Morieljes/ Monniksbaard/ Franciacorta jus/ 
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
Moscovite style
 
 
Bistecca vacca Veneta
by Monarti
Filet & entrecote op been
Artisjok/ Schorseneren/ Hazelnoot/ Zwarte truffel
 
 
 
Klassiek, maar zo lekker!
 

Ossobuco Style

Kalfswang & risotto Mantecato/ Aardpeer/ Saffraan/ Zwarte truffel Mergpijp – Midollo

 

Piccione Rossini

by Jos Lieben

Anjou duif/ Cardoncello champignon/ Praline van ganzenlever/ Zwarte truffel Agnolotti in brodo – boutjes

Panna cotta 
Bloedsinaasappelijs/ Witte chocolade/ 
Infusie van citroentijm/ Citrus balsamico
 
 
Cannolo siciliano
Perenijs / Schapenricotta/ Modica chocolade/ Espresso 
 
——–
 
Klassieker 1980
 
 
Zabaglione La Botte
Ijs van hazelnoten/ Marsala fine florio/ Modica chocolade
 
 
Dame Blanche
by Dominique Persoone & Peppe Giacomazza
Vanille-ijs/ Criolo chocolade/ Amandelschotsen
 
——-
 
Formaggio carello
 
Selezione Da Nord a Sud
 

Selezione Da Nord a Sud Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs Van Tricht Bladerdeeg feuilletine – Confituur van pruim & amaretto

Plan uw bezoek

Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu aan of het degustatie- of lunchmenu op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Deze menu’s kan u terugvinden op onze website.

Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.

We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.