Reserveer uw tafel

   Cucinare è un’ arte.    
       Cucinare con il cuore
è la più grande arte.      

La Botte / Menu

Capesante Raffadali

Coquille/ Appel/ raffadali Pistache/ Vermouth

Langhe Nascetta – Casa E. di Mirafiore – Piemonte 100% nascetta

 

Risotto Amatrice Ricciola

Krokante varkenswang/ amberjack vis Predappio

Sangiovese – Chiara condello – Emilia Romagna 100% sangiovese

 

Italiaanse zoete tradities

Zabaglione emulsie/ Gelato Caffè ristretto

 

€49,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€62,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu en/of à la carte. Bedankt voor uw begrip.

Scampo
Langoustine/ Beluga Linzen/ Sucrine/
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar


Agnolotti by Pastology Bruna & Emanuele
Ragù Napoletano/ Provola/ Gremolata


Risotto ‘Vitello Tonnato’
Tonijn/ kappers/ Kalfsjus


Porcellino Toscano
Cinta Senese varkentje/ Palmkool/ knolselder/ Mostarda/ Zwarte winter truffel


Predessert
Carbonara sorpresa


Cocco Mandorlato
Cremeux kokos/ Amandel-ijs/ Salsa granaatappel & anijs

 

€115,00

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€164,50

Animelle
Kalfszwezerik/ Ricotta/ Gebrande mini artisjok/ Oregano/ Bergamot 
 
 
Torinese
Sint-jakobsvrucht/ Gerookte ganzenlever/ Schorseneren/ 
Zwarte winter truffel
 
 
Scampo
Langoustine/ Beluga Linzen/ Sucrine/ 
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar 
 

Risotto ‘Vitello Tonnato’

Tonijn/ kappers/ Kalfsjus

 

Agnolotti by Pastology Bruna & Emanuele Ragù

Napoletano/ Provola/ Gremolata

 

Maccheroncino

Rode San Marzano/ Zeeduivel/ Zure room/ Gebrande zwarte olijven

 

Spaghettino Mazara del Vallo

Spaghettino/ Rode gamba del Vallo Bagna/ Cauda Venkel/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar

——–

Waar eenvoudigheid rijkdom is

Spaghetto ai tre pomodori

Rode San Marzano Gele Datterini Groene Siciliaanse Tondo

Porcellino Toscano

Cinta Senese varkentje/ Palmkool/ knolselder/ Mostarda/ Zwarte winter truffel

 

Treviso

Kalfswang / Risotto Radicchio/ Gremolata

 

Rombo Chiodato

Tarbot/ Artisjok Caponata/ Franciacorta/ Pomme stijl Moscovite/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar

——–

Klassiek, maar zo lekker!

Rossini

Selezione runds Monarti Ganzenlever/ Rode wijn/ Zwarte winter truffel

Torta cioccolato
Moelleux / Raffadali Pistache/ Fior di latte
 
 
 
Cocco Mandorlato 
Cremeux kokos/ Amandel-ijs/ Salsa granaatappel & anijs
 
 
 
——–
 
 
 
Klassieker 1980
 
 
Zabaglione La Botte
Marsala fine florio/ Modica chocolade/ Amandel-ijs 

Plan uw bezoek

Lunch open 12u00 – 13u30
Diner open 18u30 – 20u00 / Gesloten 00u00.

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch) en zondagavond.

Eindejaarsverlof: Gesloten vanaf zaterdag 31 december tot en met vrijdag 6 januari