Reserveer uw tafel

   Cucinare è un’ arte.    
       Cucinare con il cuore
è la più grande arte.      

La Botte / Menu

risotto

pomodoro Tondo / gambero rosso Mazara / limone

 

la bistecca dì Monarti

insalata Nonna / friet Sicilia

 

tiramisù

ricotta / pistacchio Raffadali / fior dì caffè

 

€44,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€62,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen

Vitello Negroni 

kalfsfilet / stracciatela buratta / Pantelleria fior di capperi dolci / kalfsjus 

 

“Pasta ripiena’’ di Genovese Napoletana 

gevulde pasta / tartare di tonno rosso Pinna Gialla / lime / barilotto

 

Risotto sapore MARE BLU

Middelandse Zee toets / Datterino Giallo Buscemi / colatura / Amalfi citroen

 

Kalfszwezerik

ricotta / tuinboon / oregano

 

Predessert

salt pistaccio Raffadali gelato / watermeloen / Marsala chinato

 

Nocciola tonda monte nebrodi

geroosterde hazelnoot / Visciola kersen / citroenbasilicum  

 

€105,00

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€149,50

Antipasto amici is back / 2 pers
la tavola estiva Italiana dove mangiare insieme porta amore


Crudo branzino pesca a linea
Lijngevangen zeebaars
Siciliaanse carosello komkommer / venkel / vermouth / watermeloen
Peppe‘s special selection of Imperial Heritage Caviar


Vitello Negroni
kalfsfilet / stracciatela buratta / Pantelleria fior di capperi dolci / kalfsjus

 

langoustine in viaggio per l’italia
courgettebloem / mortarella hazelnoot / verbena / bottarga

——–

PIATTO D’AUTORE ringiovanito – LA BOTTE since 1980
SIGNATURE DISH / hedendaagse toets


Carpaccio Carrara
Romagnola runds selectie di Oli Monarti /
puntarelle di crescione / formaggio Fossa / aceto Joia

Halve Pacchero Monograno
rode Mazara gambero / colatura / sterrenanijs
Peppe‘s special selection of Imperial Heritage Caviar

 

“Pasta ripiena’’ di Genovese Napoletana
gevulde pasta / tartare di tonno rosso Pinna Gialla / lime / barilotto

 

Risotto sapore MARE BLU
Middelandse Zee toets / Datterino Giallo Buscemi / colatura / Amalfi citroen

 

Pasta lunga Matarello
zwaardvis / groene Tondo tomaten / geroosterd broodkruim / aceto Joya

——–

PIATTO D’AUTORE ringiovanito – LA BOTTE since 1980
SIGNATURE DISH / hedendaagse toets

Spaghetto feudo mondello / ricci di mare misti
drie soorten zee-egel (Puglia / Sicilia / Sardegna)
peperone crusco / geitenmelk

Kalfszwezerik

ricotta / tuinboon / oregano

 

Tarbot

snijbiet / bearnaise zee-egel / pomodoro gambero rosso Mazara revisited

Peppe‘s special selection of Imperial Heritage Caviar

 

Anjou duif / 2 pers

radicchio / amarena / pistacchio

 

——–

 

PIATTO D’AUTORE ringiovaniTO – LA BOTTE since 1980

SIGNATURE DISH / hedendaagse toets

 

Selezione runds Monarti

pizzaiola Parmigiana glacé

Mandorla Pizzuta

gelato di zagara arancio / croccantino amandel / caffè montato

 

Nocciola tonda monte nebrodi

geroosterde hazelnoot / Trapani salt caramel / Visciola kersen / citroenbasilicum

 

Formaggio carello

Selezione Da Nord A sud

selectie kazen van Gaspare & Fré Van Tricht Uitzonderlijke kazen onder een stolp – selectie aan uw tafel

 

——–

 

PIATTO D’AUTORE ringiovanito – LA BOTTE since 1980 

SIGNATURE DISH / hedendaagse toets

 

Zabaglione La Botte

Marsala mandorla / cioccolato modica / gelato del bar

Plan uw bezoek

Lunch open 12u00 – 13u30
Diner open 18u30 – 20u00 / Gesloten 00u00.

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch).

Jaarlijks verlof van 19 juli t.e.m. 3 augustus