Cucinare è un’ arte.
Cucinare con il cuore
è la più grande arte.

La Botte / Menu

Baccalà
Gepekelde kabeljouw/ Mostarda di Cremona/ Langoustine jus


Risotto Porcini
Eekhoorntjesbrood/ Cedercitroen


Nocciola
La Morra hazelnoot/ Caramel/ Franciacorta/ Bergamot

 

€52,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€68,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu.
Op maandag 11 november serveren wij geen lunchmenu.

ASTICE BLU
Kreeft/ Zee-egel/ Knolselder/ Etna-saffraan / Zwarte seizoentruffel
 
 
CARAMELLA INTEGRALE ALLA CACCIATORA 
by Pastology Bruna & Emanuele
Volkoren pasta/ Konijn/ Rode ui/ Krokant van zoete kappertjes
 
 
RISOTTO PIEMONTE
Pompoen/ Bra-salsiccia/ Crumble van zwarte seizoentruffel en bittere chocolade
 
 
CERVO
Hert/ Raapstelen/ Boekweit/ Siciliaanse Raffadali-pistache/ Jus van hert
 
 
CASTAGNE E PERE
Peerijs/ Parfait van chocolade/ Kastanje/ Crème anglaise/ Rum
 
 
 
Degustatie – 124,00
Met aangepaste wijnen “viaggiare in Sicilia” – 174,00
Kaas in plaats van dessert – 12,50
Supplement kaas – 19,50
Supplement verandering dessert – 9,50
Supplement verandering gerecht – afhankelijk van verandering
 
ASTICE BLU
Kreeft/ Zee-egel/ Knolselder/ Etna-saffraan / Zwarte seizoentruffel
 
 
VITELLO LA MORRA
by Monarti
Kalfsfilet/ Foie gras/ Gezouten Piemonte hazelnootijs/ Framboos
 
 
BATTUTA FASSONA
Rundstartaar/ Aardpeer/ Parmigiano Reggiano/ Zwarte seizoentruffel
 
CARAMELLA INTEGRALE ALLA CACCIATORA
by Pastology Bruna & Emanuele
Volkoren pasta/ Konijn/ Rode ui/ Krokant van zoete kappertjes
 
 
PAPPARDELLE CAMPOFILONE 
Kalfsragù alla boscaiola/ Doperwten/ Zwarte seizoentruffel
 
 
PASTA MISTA
Mosselen/ Linzen/ Zwarte look/ Crème van wilde peterselie
 
 
RISOTTO PIEMONTE
Pompoen/ Bra-salsiccia/ Crumble van zwarte seizoentruffel en bittere chocolade
 
 

WAAR EENVOUD RIJKDOM IS 

 

TUBETTINO MANCINI AL POMODORA
Rode San Marzano tomatenwater/ Piennolo-tomaten/ Basilicum

RISOTTO ALL’ASTICE BLÙ
Kreeft/ Champagne beurre blanc/ Bisque/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 
 
CERVO
Hert/ Raapstelen/ Boekweit/ Siciliaanse Raffadali-pistache/ Jus van hert Polenta met hertenragù & zwarte seizoentruffel
 
 
SOGLIOLA ALLA MUGNAIA
Zeetong/ Beurre noisette citroentijm/ Venkel/ Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar/ Pomme moscovite style
 
 
KLASSIEK, MAAR ZO LEKKER!
 
PICCIONE
Duif/ Kastanjes/ Bloemkool/ Vanille/ Brioche toast tartufo (2 pers.)
 
CASTAGNE E PERE
Peerijs/ Parfait van chocolade/ Kastanje/ Crème anglaise/ Rum
 
 
CANNOLO SICILIANO SCOMPOSTO
Amarena-ijs/ Bronte-pistache/ Spuma van ricotta/ Crumble van cannolo
 
——–
 
Klassieker 1980
 
 
ZABAGLIONE LA BOTTE
Vanille-ijs/ Marsala fine florio
 
 
DAME BLANCHE 
by Dominique Persoone & Peppe Giacomazza
Vanille-ijs/ Criolo chocolade/ Amandelschotsen
 
——-
 
F O R M A G G I O
 
SELEZIONE DA NORD A SUD

Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs Van Tricht Pan brioche sesam & kaneel – Confituur van mango en kaki

Plan uw bezoek

Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

Gesloten:
Dinsdag 29 oktober t.e.m. woensdag 6 november 2024
Dinsdag 24 december 2024 t.e.m. donderdag 2 januari 2025

Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu aan of het degustatie- of lunchmenu op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Deze menu’s kan u terugvinden op onze website.

Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.

We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.