Reserveer uw tafel

La Storia

Non fate la dieta,
Fate l’amore!

La Botte

La Botte is ‘la storia’ van één Siciliaanse familie en (tot nu toe) twee generaties. Van vader Vincenzo Giacomazza die Sicilië verliet om in Limburg een nieuw leven te beginnen. Een verhaal van een veertig jaar lange keukencarrière gekenmerkt door engagement en hard werken. Onderweg kwamen zonen Peppe en Gaspare mee aan boord waaraan Vincenzo tevreden de keukenfakkel kon doorgeven. De familie bleef trouw aan hun Siciliaanse terroir. Waar men Bescheidenheid, Vriendelijkheid en Gastheerschap, nét als in Limburg, met een hoofdletter schrijft. La Botte is daarom evenzeer een culinair verhaal, als ‘la storia’ van gedeelde waarden. 

Il mondo di Gaspare

Italië behoort tot het kleine kransje landen waar de eet-en wijncultuur door rijkdom en diversiteit niet voor elkaar moeten onderdoen. Als jongere broer van chef Peppe waakt gastheer en sommelier Gaspare over een persoonlijke wijnselectie. Met bijzondere referenties uit heel de laars: van Alto Adige in het noorden tot Sicilië in het zuiden. Een allesomvattende wijnkaart met grootse namen naast te ontdekken zeldzame pareltjes die hij precies door zijn expertise, contacten en liefde voor het vak kan schenken. Met wijze woorden en schalkse blik die de wijn nog beter doen smaken.

Plan uw bezoek

Lunch open 12u00 – 13u00 / Gesloten 17u00.
Diner open 18u30 – 20u00 / Gesloten 00u00.

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch).

Jaarlijks verlof van 19 juli t.e.m. 3 augustus