Reserveer uw tafel

   Cucinare è un’ arte.    
       Cucinare con il cuore
è la più grande arte.      

La Botte / Menu

Agnolotti
Duif/ Noten/ Parmigiano 36 maanden

 

Hartzwerik
Seizoen champignons/ Jus birra bionda

 

Cannolo Scomposto

Sorbetto/ Coscia peer

 

€52,50

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€68,50

* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu en/of à la carte. Bedankt voor uw begrip.

Carpaccio pizzaiola by Monarti
Fassona rund/ Crème van Pantelleria kappersbladeren/ 
Siciliaanse pomodoro Ciliegino
 
 
Agnolotti del plin by Pastology Bruna & Emanuele
Formaggio di Malga Trentino/ Gerookte boter/ Olie van Salie/ Parmigiano 2020
 
 
Risotto Gambero di Mazara
Rode gamba/ Etna Saffraan/ Gekonfijte citroen
 
 
Ricciola
Amberjack/ Groene Montine asperges/ Taggiasca olijf/ Salsa acqua pazza
 
 
Tiramisù all’Italiana 
Espresso-ijs/ Mascarpone/ Gekristalliseerde karamel
 

€124,00

Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare

€174,00

supplement kaas: / 12,50
Supplement verandering dessert / 9,50
Totani
Traag gegaarde Pijlinktvis/ Siciliaanse caponata/ Cacciucco jus
 
 
Carpaccio pizzaiola by Monarti
Fassona rund/ Crème van Pantelleria kappersbladeren/ 
Siciliaanse pomodoro Ciliegino
 
 
Gambero Rosso
Rode gamba/ Courgettebloem/ Val di Noto amandel/
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
Tagliatelle Massi
Ragù/ Fonduta Provola/ Cedercitroen
 
 
Agnolotti del plin by Pastology Bruna & Emanuele
Formaggio di Malga Trentino/ Gerookte boter/ 
Olie van Salie/ Parmigiano 2020
 
 
Tagliolino
Zee-egel/ Val di Noto amandelcrème/ Bottarga
 
 
Risotto Gambero di Mazara
Carpaccio van rode gamba/ Etna Saffraan/ Gekonfijte citroen/ 
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar
 

WAAR EENVOUD RIJKDOM IS 

Spaghettino Tre pomodori

Rode San Marzano/ Gele Datterini/ Groene Siciliaanse Tondo

Ricciola
Amberjack/ Groene Montine asperges/ Salsa acqua pazza/ 
Crudo & Taggiasca olijf
 
 
Rana Pescatrice 
Zeeduivel/ Morieljes/ Monniksbaard/ Franciacorta jus/ 
Peppe’s special selection of Imperial Heritage Caviar/
Moscovite style
 
 
Tre volte agnello by Luc de Laet
Driemaal lams: Melkbout (Pyreneeën) – Carré – Terrine/ 
Jus van bramen & tijm/ 
Witte Belgische asperges & doperwten
Panna cotta 
Tarocco sinaasappelijs/ Witte chocolade/ 
Infusie van citroentijm/ Citrus balsamico
 
 
Tiramisù all’Italiana 
Espresso-ijs/ Mascarpone/ Gekristalliseerde karamel
 
——–
 
Klassieker 1980
 
 
Zabaglione La Botte
Pistache-ijs/ Marsala fine florio/ Modica chocolade
 
 
Dame Blanche by Dominique Persoone & Peppe Giacomazza
Vanille-ijs/ Criolo chocolade/ Amandelschotsen
 
 
——-
 
Formaggio carello
 
Selezione Da Nord a Sud

Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs Van Tricht Bladerdeeg feuilletine – Confituur van pruim & amaretto

 

 

Plan uw bezoek

Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).

Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu aan of het degustatie- of lunchmenu op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Deze menu’s kan u terugvinden op onze website.

Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.

We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.