La Botte / Menu
Agnolotti
Duif/ Noten/ Parmigiano 36 maanden
Hartzwerik
Seizoen champignons/ Jus birra bionda
Cannolo Scomposto
Sorbetto/ Coscia peer
€52,50
Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare
€68,50
* enkel tijdens de lunch op weekdagen. Op zon- en feestdagen serveren we enkel ons degustatiemenu en/of à la carte. Bedankt voor uw begrip.
€124,00
Met aangepaste wijnen gekozen door Gaspare
€174,00
WAAR EENVOUD RIJKDOM IS
Spaghettino Tre pomodori
Rode San Marzano/ Gele Datterini/ Groene Siciliaanse Tondo
Selectie 4 Kazen van Gaspare & Kaasaffineurs Van Tricht Bladerdeeg feuilletine – Confituur van pruim & amaretto
Lunch: 12u00 – 13u30.
Diner: 18u30 – 20u30 (gesloten om 00u00).
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.
Voor reservaties vanaf 6 personen bieden we enkel het degustatiemenu aan of het degustatie- of lunchmenu op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Deze menu’s kan u terugvinden op onze website.
Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in La Botte worden honden niet toegelaten.
We vragen onze gasten om rookpauzes tijdens de degustatiemenu te beperken om een vlotte & aangename bediening te kunnen garanderen.
RESTAURANT LA BOTTE
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Europalaan 99, 3600 Genk
T: 089 36 25 45
info@labotte.be
Lunch open 12u00 – 13u30.
Diner open 18u30 – 20u30 / Gesloten 00u00.
Wekelijkse sluiting: dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag (lunch) en zondagavond.
Paasvakantie: van dinsdag 2 april t.e.m. woensdag 10 april 2024
Zomervakantie: van dinsdag 16 juli t.e.m. vrijdag 2 augustus 2024